Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 40 g d'amandes décortiquées entières
- 100 g de farine de riz
- 40 g de farine de noix de coco
- 30 g de sucre de canne complet non raffiné
- 40 g d'huile de noix de coco
- 40 g d'huile d'olive
La garniture
- 600 g de pommes, épluchées et coupées en quatre
- 600 g de poires, épluchées et coupées en quatre
-
150
g de framboises surgelées
of 150 g de fruits rouges variés surgelés - 20 g de sucre de canne complet non raffiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1874 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Brioche sans gluten
2h 15min
Crumble sans gluten aux prunes
55 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte sablée sans gluten
5min
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 godz. 30 min