Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3u. 15min
Brioche sans gluten
2h 15 min.
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min.
Blinis sans gluten
2h
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3u. 15min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte brisée sans gluten
5min