Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
of 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Moelleux au chocolat sans gluten
50min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Madeleines sans gluten
1hod.
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1hod. 10min