Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 60 g d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 904 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 Std.
Ratatouille aux lentilles
50min
Curry de lentilles aux épinards
40min
Lentilles corail à la provençale
30min
Chili sin carne
1 Std. 25 Min
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Potée de haricots fumés
30min
Chili sans viande
1 Std.
Chili végétarien
1 godz. 5 min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1 Std. 50 Min
Quinoasotto
35min