Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso parmesano, en trozo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla, en trozo
- 100 g de hojas de espinaca fresca, lavadas y secas
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 115 g de queso crema
- 250 g de masa hojaldre, fría
- 300 g de filetes de salmón fresco, sin hueso
- 1 huevo, para barnizar
- semillas de ajonjolí, blancas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 5586 kJ / 1330 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 103 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Dip de ostiones y espinaca
15min
Filete Wellington
2h 10min
Pastel azteca
1sa
Filete Wellington
14h
Pastel azteca
1sa 20 dk
Frittata de salchichas de pavo y calabacitas
50 min
Filete de res con dos salsas
40 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min