Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 10 g de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 85 g de tocino ahumado, en trozos
- 150 g de crema ácida
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de caldo de camarón en polvo
- ¼ cucharadita de pimienta de cayena molida
- 1 cucharadita de paprika
- ¼ cucharadita de hojuelas de chile seco
- 750 g de camarón crudo con cáscara y cabeza, reserve las cabezas y la cáscara
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 120 g de granos de elote, enlatados, escurridos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1823 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York con salsa bernesa
45u.
Salsa holandesa TM6
15min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Salsa Bernesa TM6
20min
Aguacates rellenos de jaiba
1hod.
Bisque de langosta
45min
Salsa holandesa
15min
Huevos benedictinos
1hod.
Ensalada César
15min
Crema de hongos con tocino
25min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1hod.
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1 Std. 30 Min