Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 125 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do smażenia
- ¾ łyżeczki soli
- 85 g wody
-
50
g kurek, świeżych, oczyszczonych
of 50 g kurek, mrożonych uprzednio rozmrożonych - 50 g chudego boczku, wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 0,5 cm kostkę
- 125 g sera żółtego, pokrojonego na kawałki
- 200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 2 jajka
- 70 g cukinii, pokrojonej w 2 mm plastry
- 25 - 30 g sera ricotta
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- 30 sera koziego, pokrojonego w 3 mm plastry
- ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1ωρ. 30 λεπτ.
Portugalskie zielone jajka
50 λεπτ.
Podpłomyk cztery sery
55 min
Paszteciki piknikowe
50 λεπτ.
Bruschetta z karczochami
40 Min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 λεπτ.
Parmezanowe koszyczki
40 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Paszteciki śródziemnomorskie
50 λεπτ.