Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g liści bazylii, świeżych
- 300 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 150 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 120 g białego wina, wytrawnego
- 15 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- kabanosy, pokrojone na kawałki, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 457.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55min
Oliwa portugalska
10min
Sos salvitxada
1h 25min
Suflet lodowy z malinami
2h 40min
"Dżem" bekonowy
1 Std. 20 Min
Makaron bezjajeczny
1h 35min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10 Std.
Karmelizowany por
20min
Koktajl gruszkowy
15min
Sos słodko-kwaśny z papryką
50min
Nalewka winogronowo-tymiankowa
388h 10min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1h