Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g liści bazylii, świeżych
- 300 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 150 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 120 g białego wina, wytrawnego
- 15 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- kabanosy, pokrojone na kawałki, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 457.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziemniaczane podpłomyki
13hod.
Spaghetti z cytrusowym pesto
35 min
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Zapiekanka ziemniaczana z cebulą
1h 10min
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1 godz.
Sól cytrusowa
40 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Makaron po liguryjsku
45 min
Fougasse - chleb francuski
2 Std.
Podpłomyk cztery sery
55 min
Czeska pasta piwna
1h 10min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1 Std. 20 Min