Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 250 g mąki pszennej
- 150 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- ½ łyżeczki soli
Nadzienie
- 200 g świeżego sera owczego (bundzu), pokrojonego na kawałki
- 200 g bryndzy, pokrojonej na kawałki
- 200 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 180 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 2 jajka
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 50 g żurawiny, suszonej
- sól, do smaku (opcjonalnie)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3291 kJ / 786.6 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 57.2 g
- Verzadigd vet
- 36.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 971.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Quiche z brokułami i kalafiorem
1h 50min
Mini tarty
1h 45min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Tarta szpinakowa z kandyzowaną skórką z cytryny
1 Std. 30 Min
Tarta prowansalska
1 Std. 15 Min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3 Std.
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2h 50min
Tort porowy
1 Std. 30 Min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1 Std. 40 Min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 dk