![L'originale salsa barbecue L'originale salsa barbecue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B26D1AB-2CC0-4447-963F-7E98BF3873CD/Derivates/c5e501aa-811b-4354-9780-3c6bf5beb7c4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g di passata di pomodoro + 250 g di acqua tiepida
of 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 70 g di cipolla a pezzi
- 100 g di zucchero di canna
-
200
g di aceto di malto
of 200 g di aceto di mele - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 3 cucchiai di sciroppo di zucchero (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- 1 cucchiaio di salsa di soia
-
½
cucchiaino di paprica affumicata
of ½ cucchiaino di paprica - ½ cucchiaino di chili in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 2 spicchi di aglio
- ½ noce moscata intera
- 4 chiodi di garofano
- 2 bacche di anice stellato
-
2
foglie di alloro secche
of 2 foglie di alloro fresche
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 3527 kJ / 843 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 189.4 g
- Vetten
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Salsa barbecue
20 Min
Zuppa harira marocchina
40 min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Senape
5h 15min
Noccioline speziate
1 Std.
Hakodate Style Ramen
14sa 20 dk
Ramen di mare
2 godz. 50 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Salsa tartara
10 min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min