Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g di passata di pomodoro + 250 g di acqua tiepida
of 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 70 g di cipolla a pezzi
- 100 g di zucchero di canna
-
200
g di aceto di malto
of 200 g di aceto di mele - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 3 cucchiai di sciroppo di zucchero (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- 1 cucchiaio di salsa di soia
-
½
cucchiaino di paprica affumicata
of ½ cucchiaino di paprica - ½ cucchiaino di chili in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 2 spicchi di aglio
- ½ noce moscata intera
- 4 chiodi di garofano
- 2 bacche di anice stellato
-
2
foglie di alloro secche
of 2 foglie di alloro fresche
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 3527 kJ / 843 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 189.4 g
- Vetten
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese al curry
15min
Maionese
10 min
Salsa barbecue
20 min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Ketchup light
1h 10min
Riso Kashmiri
30min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Salsa satay
20 min
Salsa bois boudran
10 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 godz. 5 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35 min