Compatibele versies
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de polvo
1h 15min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Mini flan parisienne
9 Std.
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Mattonella di strüdel
20 godz.
Candele al cioccolato
4h 50min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min