Compatibele versies
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Monte bianco
1h
Crema catalana al cioccolato
50min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35min
Zabaione
15min
Mattonella di strüdel
20h
Éclair all'arancia
7h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2sa 20 dk
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30 Min
Zabaione allo spumante
15min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min