![Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini) Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8109CE26-ECC9-48AB-9903-56A46C42CF68/Derivates/0C7E6229-784D-432F-A71B-967AD9838DE4.jpg)
Compatibele versies
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccole lemon meringue pie
2klst 35 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Polpettine danesi
45min
Dado di carne
45min
Maionese
10min
Zabaione
15 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Confettura di fragole al balsamico
1h
Pavlova
2 godz. 45 min
Crema inglese
15 min