Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 205 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 30 Min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Maionese
10 min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min
Composta di fragole e semi di chia (senza zuccheri aggiunti)
1 godz. 40 min
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Pectina
55 min
Composta di mele e uvetta alla cannella (senza zuccheri aggiunti)
1 Std. 20 Min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min