![Gelatina al vino rosso e mirtilli Gelatina al vino rosso e mirtilli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B19697C-E854-4ED3-ABC0-DD5A64C09703/Derivates/4557881B-62EB-45D1-842C-F7EB29AD7570.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 205 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parfait Piña Colada
1h 20min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Maionese
10 min
Zabaione all'anice
15min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Burro all'erba cipollina
1h 15 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Crème brûlée portoghese
30 Min