Compatibele versies
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petersilienöl
- 30 g frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 80 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
Karottenspätzle
- 450 g Karotten, in Stücken
- 100 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- Radieschensprossen, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 Std. 15 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 godz. 10 min
Vollkorn-Topfen-Fladen mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 godz. 25 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 godz.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min