Compatibele versies
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petersilienöl
- 30 g frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 80 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
Karottenspätzle
- 450 g Karotten, in Stücken
- 100 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- Radieschensprossen, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Kürbisspätzle (Österreich)
1 Std.
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30 Min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 Std.
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 Std. 20 Min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 Min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Reis-Zucchini-Puffer
50 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min