Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Polenta
- 40 g Vollrohrzucker
- 500 g Äpfel, geschält, geviertelt, entkernt
- 1 TL Vanillezucker
- ½ TL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Milch
- 25 g Rosinen (optioneel)
- 2 Eier
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Hirse-Quark-Auflauf
1 godz. 15 min
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Buttermilchnudeln mit Bröseln
1 Std. 45 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1 Std. 30 Min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Apfel-Hirse-Auflauf
1 godz. 40 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Grießauflauf
1 Std. 30 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 godz. 15 min