Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g kapusty włoskiej, bez twardych części, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 30 g masła
- 350 g ziemniaków, pokrojonych w 1,5-2 cm kostkę
- 250 g kiełbasy wieprzowej, wędzonej np. śląskiej, toruńskiej, pokrojonej w 5 mm plastry
- 900 g wody
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki kminku, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej (optioneel)
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1138.4 kJ / 272.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 678.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapuśniak
50min
Zupa grochowa
1h
Zupa ziemniaczana z suszonymi grzybami
35min
Zupa maślankowa z fasolką szparagową
45min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1h
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50min
Zupa grzybowa
1h 15min
Kapuśniak z młodej kapusty
40min
Wegetariański kapuśniak z białej kapusty
40min
Zupa caldo verde
45min
Zupa z kalarepy
1h
Kapuśniak kaszubski
45min