Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 450 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na 1,5 cm kawałki
-
600
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
of 600 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, pokrojonej na 2-3 cm kawałki, uprzednio rozmrożonej - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 600 g mleka
- 15 g mąki pszennej
- 500 g maślanki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 752 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa ziemniaczana z fasolką szparagową i cielęciną
1sa
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1sa
Zupa kalafiorowa
30 Min
Bryjka jęczmienna z boczkiem i cebulą
50 Min
Zupa z wiosennych warzyw
35 dk
Chłodnik ogórkowy z ziemniakami i jajkiem
1sa 30 dk
Sałaciorka
50 Min
Zielona zupa minestrone
40 dk
Zupa z porem i mięsem mielonym
40 dk
Zupa z kalarepy
1sa
Barszcz z serem feta
40 dk
Zupa z ziemniakami i maślanką (dziadówka)
40 dk