Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hojas de gelatina
- agua fría para hidratar la gelatina
- 2 cucharadas de caramelo líquido
- 100 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla (tipo Werther's Original®)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1424 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 2.79 g
- Koolhydraten
- 35.19 g
- Vetten
- 20.96 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 Std. 40 Min
Panna cotta
6h 10min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Panna cotta de cerezas
3 Std. 15 Min
Blanco y negro con nueces y miel
1h 10min
Semifrío de crema de whisky
1h
Bavaroise de sandía
5 godz.
Panna cotta de arándanos
6h 20min