Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln
- 300 g Früchtemischung, getrocknet (z.B. Äpfel, Aprikosen, Pflaumen und Birnen)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 100 g Wasser
- 50 g Rum
- 100 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 60 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 1 Ei
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen und Bestreuen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 985 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3h
Lombardische Aprikosentarte
1h 15 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30 min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15 min
Aprikosenkuchen
1h 10min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Rührkuchen mit Obst
1h
Hefe-Gugelhupf
7 Std.
Badische Apfeltorte
1h 40min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20 min