![Birnenkuchen alla Toscana Birnenkuchen alla Toscana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53CE64F4-D2C0-4DA0-9D1B-A5FE33540B9A/Derivates/A5D8B9E5-9F1E-4F0A-8A0D-9256B6B54E15.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Cantuccini (Mandelkekse), in Stücken
- 100 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb
- 1 Ei
- 400 g Mehl
- 50 g Pinienkerne
- 1000 g Birnen, geschält, geviertelt
- 100 g Rosinen
- 50 g Dessertwein (z.B. Vinsanto oder Portwein)
- ½ TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2025 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Gedeckter Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Mohn-Birnen-Kuchen
3 Std.
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2 Std. 20 Min
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Birnen-Preiselbeer-Pie
3h 30 min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3 Std.
Apfel-Wein-Tarte
3 Std.
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min