Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Auflauf
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 60 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 2 Prisen Salz
- 100 g Mandeln, blanchiert
- Butter zum Einfetten
- Zucker zum Ausstreuen
- ½ Vanilleschote, in Stücken
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio, dünn abgeschält (à 1 x 4 cm)
- 120 g Hartweizengrieß
- 80 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken (1 cm)
- 700 g Milch
Orangensauce
- 25 g Zucker
- 400 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 TL Speisestärke
- 4 EL Wasser, kalt
- 50 g Campari
- 2 Orangen, Filets zwischen den Trennhäuten herausgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2171 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Grießauflauf
1h 30min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15 min
Kokos-Milchreis mit Ananas
1h
Birnen-Kirsch-Auflauf
1h
Quarkauflauf
1h 10min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1h
Quarkklöße im Melonensud
1h
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45min
Quark-Milchreis-Auflauf
1h 35 min
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Kirschenmichel
1h
Apfel-Quark-Auflauf
1h 30min