Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 250 g óleo
- 1 ovo
- 1 dente de alho
- 10 g vinagre de vinho branco
- 1 c. chá de mostarda
- 5 gotas de molho inglês
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Soufflé
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 100 g água
- 1 c. chá de sal
- 6 claras de ovo
- 125 g atum em lata escorrido
- 30 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g leite
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2967 kJ / 709.1 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 67.5 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1153 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovos verdes
40min
Crepes de pescada
1 godz. 15 min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 phút
Bacalhau à abade de Priscos
50 phút
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5 phút
Bacalhau espiritual
50 phút
Soufflé de cenoura e salsa
1h 20min
Crepes de bacalhau
1 godz. 15 min
Soufflé de peixe
1h 10min
Pudim de peixe da avó Titão
2h 30min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min