Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Manteiga q.b. p/ untar
of margarina vegetal q.b. p/ untar - Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
- 350 g espelta em grão
- 150 g trigo sarraceno
- 350 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de mel
- 2 c. chá de sal
- 40 g vinagre
- 90 g sementes de girassol
-
90
g sementes de linhaça
of 90 g sementes de abóbora - 50 g sementes de sésamo
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de forma integral
2h
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pão norueguês
55min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pãezinhos de cereais
2h
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão da terra
1h 35 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de centeio e aveia
1h 30min