Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Mehl
- 90 g Maisstärke
- 465 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1010 g Sonnenblumenöl
Füllung und Fertigstellung
- 70 g Möhren, in Stücken
- 5 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 50 g Reisglasnudeln
- Wasser, kochend, zum Einweichen der Reisglasnudeln
- 2 TL Zucker
- 2 TL Fischsauce
- 2 TL Sojasauce
- 40 g Austernsauce
- 150 g Sojabohnensprossen
- 10 g Schnittlauch, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- 20 g Sweet-Chili-Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 521 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1 godz. 30 min
Ravioli mit Hackfleisch
1 godz.
Frühlingsröllchen
30 Min
Tortillas
25 Min
Frühlingsrollen (春卷)
1 godz. 30 min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 godz.
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1 Std. 40 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Frittierte Frühlingsrollen
1 godz.
Nudelteig
1 godz.