Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamellsauce
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarteboden
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Ei
Vanillecreme und Fertigstellung
- 50 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Baiser-Torte
2h 10min
Brownie-Sahne-Torte mit gesalzener Karamellsauce
2u. 40min
Karamell-Cheesecake
7 Std. 15 Min
Cheesecake mit Karamellsauce
5 Std. 30 Min
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4h 40min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2h 30min
Schokoladenkeks-Torte mit Erdnussbutterfüllung
1h 15min
Erdnuss-Karamell-Kuchen
5 Std.
Karamell-Brownies
1h 20min
Kuchen mit gesalzener Karamellsauce
1hod. 40min
Salzkaramell-Cookie-Bars
2h 30min
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
30 Min