Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale
- 4 Eier
- 40 g Butter, in Stücken
- 70 g Kartoffelstärke
- 1 EL Mehl
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 100 g Paniermehl
- 200 g Mandeln, gehobelt
- Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2566 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1h 15min
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1h 30min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Frühlingsrollen
2 Std. 10 Min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Erdäpfelkroketten
3h 50min
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3h 30min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h