Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale
- 4 Eier
- 40 g Butter, in Stücken
- 70 g Kartoffelstärke
- 1 EL Mehl
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 100 g Paniermehl
- 200 g Mandeln, gehobelt
- Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2566 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Oster-Biskuitrolle
9h 30min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1h 30min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Gemüse-Schaumsüppchen, Maishähnchen mit Kartoffel-Bärlauchstampf und Gemüse und Erdbeer-Minzsalat
2h 30 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Gefüllte Koteletts
40min
Bieramisu
10 Std. 40 Min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Bier-Ähren
14 Std.
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Erdäpfelkroketten
3u. 50min