![Fischpastete "Fisch im Fisch" Fischpastete "Fisch im Fisch"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9d325977-d764-4ce6-b875-952bc814e58b/Derivates/0873b664-c460-45e9-9ec7-dbe97a4af7bc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Briocheteig
- 250 g Milch
- 15 g frische Germ
- 500 g Weizenmehl, universal
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
Fischfarce und Fertigstellung
- 300 g Zanderfilets, frisch, ohne Haut
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Toastbrot, entrindet, in Stücken
- 1 ¾ - 2 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Zitronenschale, gerieben
- 3 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 170 g Schlagobers
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Rucola
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Lachsforellenfilet, ohne Haut (ca. 200 g)
- 2 EL Milch
- Weizenmehl, universal, für die Arbeitsfläche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2813 kJ / 672 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Bukarest - Papanasi
45min
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Kefir-Zöpfe
7h 30min
Gemüse-Leber-Torte
1óra 50p
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Kreppel
1h