Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf (optioneel)
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 100 g Weißweinessig
- 150 g Orangensaft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Salz
- 1000 g Schweinefleisch, ohne Knochen, durchwachsen (z.B. Schweinenacken), in Würfeln (4 cm)
- 20 g Öl
- 20 g Schweineschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1227 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2sa
Thai-Burger
30min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Fleisch-Erdnuss-Taschen
1 Std. 25 Min
Mediterranes Ciabatta Stuffing
5min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1sa
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Chili-Cheese-Buletten
50min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2sa
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min