Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- 1800 g reife Paradeiser, geviertelt
- 500 g Wasser
- 2 Kohlrabi
-
525
g frische grüne Erbsen
of 525 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Kohlrabitascherl | Salat | Süppchen
- 25 g Butter
- ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 TL Meersalz, etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 5 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 100 g Erdbeeren
- 10 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 120 g Buttermilch
- 30 g Olivenöl
- 5 frische Minzeblättchen
- Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 811 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Veltliner Kraut mit Trauben
1u. 45min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50min
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Kürbismelange mit Kürbiskernöl (vegan)
30 Min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 Min
Grünspargel-Laksa
30 Min
Kohlpäckchen
1 Std.
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1u. 45min