Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- 1800 g reife Paradeiser, geviertelt
- 500 g Wasser
- 2 Kohlrabi
-
525
g frische grüne Erbsen
of 525 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Kohlrabitascherl | Salat | Süppchen
- 25 g Butter
- ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 TL Meersalz, etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 5 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 100 g Erdbeeren
- 10 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 120 g Buttermilch
- 30 g Olivenöl
- 5 frische Minzeblättchen
- Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 811 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Tomaten-Margarita
20 min
Zwiebelsuppe
1 godz.
Buttermilch-Zitronen-Eis mit Hagebuttensauce
4 Std. 30 Min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 min
Muschelsuppe
40 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Kaffee-Sabayon
10min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Reh im Weißkohlmantel
1 godz. 35 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 min