Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL getrocknete Chili-Flocken
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- 2 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 250 g Reis, parboiled, gewaschen
- 200 g Tomaten, frisch, geviertelt
- 2 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3152 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2u. 10min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1u.
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30min
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1u.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1u.
Gefüllte Paprika mit Putenschnitzel und Reis
1h 10min
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1h 10min