Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL getrocknete Chili-Flocken
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- 2 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 250 g Reis, parboiled, gewaschen
- 200 g Tomaten, frisch, geviertelt
- 2 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3152 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1ωρ.
Paprikagulasch
1h 25 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Reistopf
35min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1ωρ.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 λεπτ.
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55 λεπτ.
Paprika-Hack-Sauce
25 λεπτ.
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 Min
Sommer-Bolognese
1h 20min