Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 600 g Schweineschnitzel, in Streifen (1 x 3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Zucker
- 480 g weiße Bohnen, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 952 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Italienisches Schweineragout
50 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Schnelles Hähnchengulasch
40min