![Supplì (di Francesca Romana Barberini) Supplì (di Francesca Romana Barberini)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B74997A3-CACE-4B39-8463-F87E10FFA341/Derivates/A282F84F-CDF3-43CF-9D07-18E02D74642A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carne trita
- 130 g di vino bianco
-
300
g di pomodori pelati
of 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 400 g di riso Arborio
- 700 di brodo vegetale
- 2 uova
- pangrattato q.b.
- 80 g di mozzarella a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al testo
1h
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3ч.
Maritozzo romano
11 Std.
Castagnole
1h 20min
Tozzetti
1ч. 30 мин.
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Crescia al formaggio
3h 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciambelline al vino rosso
1h