Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 17.59 g
- Vetten
- 33.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
IDB2024
Geen beoordelingen
Apple Tart (TM6)
1sa
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Vegetable-topped bread
40 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Mayonnaise
5 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Caesar Dressing
10 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min