Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crunchy Hazelnut Base
-
6
oz hazelnut wafer cookies, e.g. Pirouline rolled wafers
of 6 oz vanilla wafers - 5 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
- 9 oz sugar
- 37 ½ oz water divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- 1 tbsp vinegar
- 3 oz milk chocolate, broke into pieces
Truffle Filling
- 2 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
- 14 oz milk chocolate, broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- ½ oz honey
- 2 ½ oz unsalted butter, diced
- 2 - 3 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 29.5 mg
Alternatieve recepten
Marbled meringue gateau
2h 35min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
Beignets
3 Std.
Spicy Honey
10min
Pickled Onions (TM5)
Žádné hodnocení
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Lemon Pepper Seasoning
1h 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Peanut Butter and Cookies Cake
1 godz. 15 min
Baked Sushi
1 godz. 15 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min