Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kidneybohnen-Dip
- 1 Schalotte, klein
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 Peperoni, rot, mild, entkernt, in Stücken
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Mayonnaise
- 1 Dose Kidneybohnen, abgespült, abgetropft (400 g)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Nusspesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Basilikumblätter, frisch, ca. 1 Handvoll
- 50 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Feta, in Stücken
Pellkartoffeln
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 6531 kJ / 1559 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 104 g
- Vezels
- 42.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eier, gekocht
20 Min
Pellkartoffeln mit Pilz-Quark
1 Std.
Parmesan, zerkleinert
5 Min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50 Min
Himbeeressig-Vinaigrette
5 Min
Kartoffeln, gekocht
35 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 Min
Götterspeise mit Obst
6 godz.
Preiselbeersahne zu Kaiserschmarrn
10 Min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 Min