Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Wasser
- 8 Eier, gekühlt
- 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
- 5 Prisen Salz
- 40 g Butter
- 50 g Mehl
- 250 g Milch
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1839 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2 godz.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Buttermilch-Bohnen-Suppe
45min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz. 10 min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Hühnertopf à la Frikassee
1 godz. 15 min
Hühnerfrikassee
1sa 20 dk
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min.
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1 godz. 45 min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Senfeier
1sa 5 dk
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h