Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Quinoa
- 20 g Haferflocken
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 3 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Salz
- 70 g Karotten, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 3 EL Naturjoghurt
- 50 - 70 g gemischtes Gemüse (z.B. Gurke, Radieschen, Paprika, Rucola), in Streifen (5 mm)
- 2 - 3 Stängel Basilikum, frisch, Blätter abgezupft, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 772 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Gemüse-Curry mit Couscous
30 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 dk
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 Std. 25 Min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Knusperhörnchen mit Grieß-Aprikosen-Füllung
3h 10 min
Pizza Margherita
1h 45min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1sa
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45 Min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1sa
Tofu-Burger
1sa 30 dk
Pizzakipferl
40 dk