Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
of 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3987 kJ / 953 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 102.7 g
- Vetten
- 48.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Gelato agrodolce al cetriolo
8 godz. 20 min
Savoiardi morbidi
40 min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2 Std. 30 Min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50 min
Injera (pane eritreo fermentato)
48h 35min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15 min
Panzanella di mare
45min
Pane di mais gratinato
40 min
Salsiccia al primitivo
50 min
Crema al limone
10ч. 20 мин.