Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 240 g Milch
- 60 g Butter, in Stücken
- 60 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 10 g Rum
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
Mandelbelag
- 80 g Butter, in Stücken
- 70 g Zucker
- 30 g Marillenmarmelade
- 150 g Mandelblättchen
- Weizenmehl, glatt, für die Arbeitsfläche
Puddingfülle
- 500 g Milch
- 50 g Zucker
- 40 g Maisstärke
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 2 TL Vanillezucker
Beerenfruchtfülle
-
500
g Beeren, gemischt, gefroren und aufgetaut
of 500 g Beeren, gemischt, frisch - 150 g Apfelsaft
- 10 g Rum
- 40 g Zucker
- 2 Päckchen gemahlene Gelatine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bananenschnitten
3h
Schneewittchentorte
5 Std.
Käse-Sahne-Torte
6h
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 Std.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Orangen-Schokoladen-Torte
3ωρ. 40 λεπτ.
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 Std.
Schachbrett-Torte
5 Std. 10 Min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4h 30min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Mascarpone-Apfel-Torte
6h