Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 150 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 240 g Dinkelkörner
- 150 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 5 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 Dosen Birnen, abgetropft, in Stücken (ca. 2 cm)
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 2 Päckchen Sahnesteif
- 250 g Sauerrahm
- Schokoladenraspel, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 930 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Birnen
4 godz. 30 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Orangen-Schokoladen-Torte
3u. 40min
Gefüllter Vanillezopf
2 godz.
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4u.
Himbeer-Joghurt- Schnitten
3 Std.
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 godz. 30 min
Zwetschken-Mohn-Strudel
2 godz.
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 godz. 15 min
Mascarpone-Apfel-Torte
6h