![Apfel-Safran Millefeuille Apfel-Safran Millefeuille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A17E1ACF-D6F5-4A2A-AFB6-61F01C3B4272/Derivates/7E0B8DE0-49A4-4479-9A5F-B39FBFAF78E8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blätterteig
- 150 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter, gefroren, in Stücken
- 75 g Wasser, kalt
Vanillecreme mit Safran
- 2 Blätter Gelatine (und eine Schüssel mit kaltem Wasser)
- 250 g Milch
- 2 Eigelb
- 30 g Maisstärke
- 75 g Vanillezucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 250 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
Apfelkompott
- 850 g Äpfel, geschält, gewürfelt
- 50 g Butter
- 2 g Agar-Agar (1 Beutel)
- 30 g Vollrohrzucker
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 50 g Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2734 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2u. 20min
Kaffee-Sabayon
10min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Tirggel
48 godz. 45 min
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1 Std. 40 Min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3h 50min
Orangenrolle
30min
Fleischpasteten
3u.
Mini-Plumcake mit Jogurt
40min
Konditorcreme
15min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min