Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g couve-flor cortada em fatias finas
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Pimenta q.b.
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de colorau
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 2 dentes de alho
- 500 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 200 g vinho branco
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 320 g arroz p/ risoto
-
700
g caldo de galinha caseiro
of 700 g água e 1 cubo de caldo de galinha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto
30min
Pappardelle de manjericão e azeite de alho
35min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Creme de milho verde
25min
Kibe assado
1h 20 min
Risoto de caipirinha e vieiras
35min
Bolachas de queijo
2h 30min
Sopa de alho-poró e batata
45min
Filés de Rodovalho com legumes
1h 15min
Risoto à milanesa
25min
Rechina
Geen beoordelingen
Risoto à alentejana
30min