Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 dente de alho
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 600 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em tiras finas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo laços (ver dica)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Frango com noodles de arroz
2 Std. 25 Min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
English breakfast à portuguesa
1 Std. 15 Min
Guisado dos reis
13h 10min
Creme de feijão-manteiga e pesto
35 Min
Arroz de peru com legumes
1sa 30 dk
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1 Std. 20 Min
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 Min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1 Std. 15 Min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9 Std.
Guisado de frango com chouriço e batata
50min