Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g vinho do Porto
of 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 Min
Arroz de cabidela
50 Min
Guisado de perú coberto
1h 5min
Caldeirada de peixe
45min
Caril de peixe rico
50 Min
Rosbife de pimentos
2h
Caril de borrego
45min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Arroz de cabidela
1h 10 min
Boeuf bourguignon
1h 45min
Coelho à diplomata
50 Min
Vitela guisada com massa
9h 20min