Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g vinho do Porto
of 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Coelho à diplomata
50min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Coelho de fricassé com batata nova
45 Min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Tarte fechada de novilho
13 godz. 30 min
Almôndegas de frango asiáticas
40 Min
Massa rica com vitela
50min
Boeuf bourguignon
1h 45min
Vitela tonnata
50min
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55min
Mexilhão thai
25 min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min