![Cachuela extremeña Cachuela extremeña](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A803696-1930-446D-B1AA-CA1CA80ACDA5/Derivates/011ED68A-83F8-4822-B10C-CD4D8DD44841.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de hígado de cerdo ibérico (en trozos)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 4 dientes de ajo
- 2 - 3 clavos
- ½ cucharadita de comino en grano
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de manteca de cerdo ibérica
- 1 cucharada de pimentón dulce de La Vera
- 1 - 2 pellizcos de pimentón picante (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 17827 kJ / 4265 kcal
- Eiwitten
- 104.35 g
- Koolhydraten
- 14.51 g
- Vetten
- 421.05 g
- Vezels
- 0.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10 min
Licor de turrón
25 menit
Salmorejo para dos
45min
Arroz con leche
1 Std. 30 Min
Licor de chocolate
1 Std. 10 Min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Paté de chorizo
1h 20min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Guarrito extremeño
50min
Licor de chocolate y café
50min
Licor de caramelos
20min
Licor de chocolate blanco
1h 20min