Apparaten en Accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Horror punch
20min
Pizza Margherita
2u. 10min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pompoen vingers
1u. 30min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Thaise burgers
35min