Apparaten en Accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Pierogi met vlees
1h
Vloeibare custard
Nessuna valutazione
Aardbeien curryketchup
Nessuna valutazione
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione
Caipirinha van mango
5min
Pekingeend
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nessuna valutazione
Eendenlever
33h
Minipizza’s
1h 20min