Apparaten en Accessoires
Piadina uit Emilia Romagna
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2711 kJ /
648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Brioche
5u.
Worstmummies
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Beef laab
1u. 5min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min