Apparaten en Accessoires
Vitello tonnato
Voorbereiding 10min
Totaal 13u.
8 porties
Ingrediënten
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.07 g
Calorieën
2814 kJ /
675 kcal
Vetten
58.1 g
Koolhydraten
0.05 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Kaascrackers
2u. 30min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Amandelpasta
1u. 10min
Mangochutney
1u. 20min
BBQ-saus
20min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Zalmtartaar
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min