Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 150 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus, en conserve
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
1
cube de bouillon de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de légumes - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Trofie au pesto
40min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 Min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Pesto-tomates confites
15 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min
Chèvre-poivron
15 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min