![Gnocchi aux trois couleurs Gnocchi aux trois couleurs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FAAF4D5C-FEE6-450A-9154-F4B2550F3538/Derivates/F260FED4-718D-4ABA-AA5F-631DC1A1D4DA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 150 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus, en conserve
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
1
cube de bouillon de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de légumes - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 Std. 35 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Curry de noix de cajou
1h 15min
Nids de spaghetti
1 Std.
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Pesto-tomates confites
15 Min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min