Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de callos cocidos al natural (envasados)
- 1 manita de cerdo cocida y deshuesada
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 100 g de tocino entreverado curado (en tacos de 2-3 cm)
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 1 morcilla asturiana (aprox. 70 g) en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2355 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 38.49 g
- Koolhydraten
- 3.21 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 0.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Callos con garbanzos
45 Min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 godz.
Habas guisadas a la portuguesa
50 Min
Conejo con romesco y piñones
55min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2h 50min