Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (optioneel)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30 min
Guisado de borrego
13hod.
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Bochechas de porco
9 godz. 10 min
Favas guisadas
50 min
Poejada
45 min
Pipis
1 godz.
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Ensopado de Borrego
3h
Ensopado de cabrito
40 min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Sopa de cação
40 min