Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (optioneel)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Frango na Púcara
1 Std.
Choquinhos à Bulhão Pato
30 Min
Ensopado de Borrego
3 Std.
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Ensopado de cabrito
40 Min
Feijoada de chocos
40 Min
Guisado de borrego
13h
Borrego mediterrânico
10 Std.
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Salada de ovas
40 Min