Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
Cobertura
- 80 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ limão, só a raspa
- 10 pés de hortelã, só as folhas
- 300 g ervilhas descongeladas
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g queijo mascarpone
- 150 g presunto fatiado
- 4 ovos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 1038 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Piza Vénus
1h
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 min
Piza de restos
4 Std. 40 Min
Achar de beringela
1h 25 min
Tarteletes de ameixa e amêndoa
1 Std. 20 Min
Piza integral de legumes
1h
Estufado de vegetais e fruta com caril
50 min
Pizza de inverno
8 Std.
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 min
Cheesecake no bake
45 min
Salada de quinoa e legumes
45 min
Tarte de fruta fresca
1h