Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 50 g toucinho cortado em cubos pequenos
- 10 g massa de pimentão
- 3 - 5 pés de poejo, só as folhas
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1200 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 300 g pão alentejano de véspera cortado em fatias muito finas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1342.6 kJ / 320.9 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1139.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Açorda de tomate
20 Min
Sopa ácida picante
4h 45min
Piza de alcachofra
Geen beoordelingen
Sopa antiga de alho
1h 10 min
Migas de broa com bacalhau
30 Min
Sopa alentejana
30 Min
Arroz Mediterrânico
50 Min
Caldo de borrego com hortelã
50 Min
Caldo de bacalhau
30 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Sopa de cação
40min